7 Krachtige redenen waarom maatwerk interieur een meerwaarde is voor je woning

Maatwerk meubels bieden een unieke en functionele oplossing voor het inrichten van je interieur. Ze zijn ontworpen en vervaardigd om perfect te passen bij jouw ruimte, stijl en behoeften. Een waardevolle investering dus. In dit blog ontdek je de 7 redenen waarom een maatwerk interieur een meerwaarde is voor je woning.

Past perfect in elke ruimte

Met maatwerk interieur zorgen we ervoor dat het meubel dat je wilt naadloos in je ruimte past. Bijzondere afmetingen? Afwijkende vormen? Geen probleem, maar een leuke uitdaging! De gehele ruimte wordt door onze werkvoorbereiders ingemeten. En dat tot op de millimeter nauwkeurig. Vervolgens wordt het ontwerp van het meubel door een technisch tekenaar getekend. We bereiden alles tot in detail voor, zodat onze maatwerkers het meubel exact op maat kunnen maken in onze werkplaats. 

maatwerk interieur onder schuin dak

Optimaal benutten van de ruimte

Met een maatwerk kastenwand kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten. Kleine kamer, lastige hoek of een schuin dak? De kastenwand wordt ontworpen om iedere centimeter functioneel te maken. Zo gaat er geen belangrijke ruimte verloren en houd je op een andere plek in je interieur ruimte over.

Een mooi voorbeeld in dit interieur is bovenstaande kastenwand. De opdrachtgever wilde een grote kastenwand, maar een bouwkundige kolom zat hen in de weg. Een mooie uitdaging voor ons.

We hebben de kolom slim geïntegreerd in de kastenwand. Door het maatwerk ontwerp past de kolom perfect achter een deur, waardoor een naadloze en elegante oplossing is gecreëerd. Alle deuren zijn bovendien even breed wat resulteert in een mooie symmetrie. Een goed staaltje maatwerk!

Uniek ontwerp & stijlvolle esthetiek

Maatwerk biedt de mogelijkheid om een uniek en persoonlijk ontwerp te realiseren. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, afwerkingen, kleuren en stijlen. Zo sluit je interieur perfect aan bij jouw smaak. Denk aan hout, stof en metaallook. Wens je een specifieke kleur? In onze werkplaats spuiten we zelf jouw meubels in de gewenste kleur. 

Alles afhankelijk van de stijl die je aanspreekt. Modern, minimalistisch, klassiek of landelijk. Onze ontwerpers verrassen je graag met verschillende mogelijkheden, waaraan je in eerste instantie niet zou denken.

IMG 9269

Hoogwaardige kwaliteit & duurzaamheid

Een Mint Interieur wordt vervaardigd met oog voor detail en vakmanschap. Kies je voor maatwerk? Dan kun je genieten van hoogwaardige materialen, duurzame constructie en een uitstekende afwerking die lang meegaat. Je investeert in kwaliteit. Dit betekent dat je meubel niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. Bovendien zal je een maatwerk meubel niet gauw ‘even’ vervangen voor een ander meubelstuk. Het is een investering die zó ontworpen is dat je hem lang mooi blijft vinden en lang in het interieur blijft staan. Daarmee dus een duurzame keuze.

Lees ons blog over duurzaamheid en ontdek de manieren waarop Mint een duurzaam interieur realiseert.

Flexibiliteit & fijne opbergmogelijkheden

Maatwerk meubels pas je eenvoudig aan aan je veranderende behoeften. Is je leefsituatie gewijzigd? Met een extra legplank of lade groeit het interieur met je mee. Het is fijn als alles netjes en georganiseerd kan worden opgeborgen. Wel zo prettig als je geïnvesteerd hebt in een hoogwaardig totaalinterieur.

Interieur Alja 3

Geïntegreerde technologie

Met maatwerk interieur integreren we technologie in jouw woning. Denk aan een ingebouwde ledstrip in een garderobekast. Of een draadloze oplader geïntegreerd in je bureaublad. De mogelijkheden zijn eindeloos. We zijn benieuwd naar jouw wensen en uitdagingen!

Maatwerk interieur: Een waardevermeerdering van je woning

Tenslotte: Een maatwerk interieur verhoogt de waarde van jouw woning. We kunnen het ons niet voorstellen. Maar stel; je zet je woning in de verkoop? Dan is het maatwerk een uniek en functioneel kenmerk dat potentiële kopers aanspreekt. Dit kan een positieve invloed hebben op de verkoopprijs. De kwaliteit van je interieur is een investering die zichzelf later terugverdient!

Wil je meer weten over maatwerk interieur en hoe dit jouw woning kan verrijken? Neem contact met ons op voor advies op maat en ontdek de eindeloze mogelijkheden die maatwerk te bieden heeft

Interieur Alja 29

Gepost in door Ilse Bouman