Locatie

Onze showroom en werkplaats vindt u aan de Heesweg 16 op industrieterrein de Zegge in Raalte. Het bouwen van keukens en interieurs is weliswaar ambachtelijk werk, maar onze moderne werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur. We brengen uw project tot leven met 3D tekensoftware en details worden tot op de millimeter nauwkeurig afgewerkt met een digitaal aangestuurde cnc-frees. Onze productie blijft ambachtelijk handwerk, maar wél gerealiseerd met het gereedschap van nu.

Buiten

U vindt ons pand op een mooie zichtlocatie: kruising Heesweg en Aakstraat in Raalte. Hier zijn we optimaal bereikbaar voor klanten en leveranciers. Opvallend is de houten gevel, die past bij wie we zijn en wat we doen.

Werkplaats

Het bouwen van keukens en interieurs is ambachtelijk werk, maar onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur. Wij werken volgens het LEAN-principe en met een duurzame houtverbrandingsinstallatie kunnen wij ons eigen pand verwarmen.

Showroom

Of u nou kiest voor landelijk of modern design: bij Mint maken we interieurs op maat die aansluiten bij uw persoonlijke stijl en wensen. Uniek, exact gemaakt voor uw ruimte en uitgevoerd in de kleuren en materialen van uw keuze.

Inspiratiestudio

In onze inspiratiestudio smelten persoonlijke wensen, creatieve ideeën en praktische oplossingen samen tot een karaktervol ontwerp. We maken een uniek projectbord met een 3D-impressie, voorbeelden van materialen en een planning voor uw project.

Bar

Ook in onze eigen kantine creëerden we een unieke sfeer van een bruin café. Dikwijls proosten we er met klanten op een mooie samenwerking. Ook dient ons café als verlengstuk van onze showroom voor relaties uit horeca.

Kantoor

Bij Mint Interieur kennen we korte communicatielijnen. Een kantoorinterieur met glazen wanden en open ruimtes past daar uitstekend bij. De moderne inrichting maakt dat we hier met veel plezier werken.