Een Mint interieur van idee tot realisatie!

een-mint-interieur-van-idee-tot-realisatie
kop_ideerealisatie

We geven interieurs karakter. En het mooie is: dit doen we van idee tot realisatie, met onze eigen ontwerpers en vakmannen. Maar we realiseren ook projecten die door architecten ontworpen zijn. Met een eigen werkplaats en korte lijnen binnen ons team zorgen we ervoor dat de mooiste interieurs zo efficiënt mogelijk gemaakt worden. Zowel particulier als zakelijk. Met alle zorg en aandacht. Met oog voor detail en van mens tot mens.

kop_dromen

Je droomt van een interieur dat tot in detail klopt. Je bent op zoek naar de makers die jouw droom gaan realiseren. Mensen met een no-nonsense aanpak en persoonlijke aandacht voor jou. Vakmensen, die werken met zorg, aandacht en duurzame kwaliteitsmaterialen. Je hebt Mint Interieur gevonden.

kop_vertellen

We maken een afspraak voor een oriënterend gesprek in onze inspiratiestudio. Tijdens dit gesprek worden alle wensen op tafel gelegd zodat we een goed gevoel krijgen bij wie je bent en we aan de slag kunnen. We brengen je idee tot leven met 3D tekensoftware. Een bijbehorende kostenbegroting volgt.

kop_ontzorgen

Hebben we je verrast met een mooi ontwerp en ben je enthousiast? Fijn! We gaan een afspraak maken voor het inmeten van de ruimte door een van onze werkvoorbereiders. Daarna volgt een nauwkeurige planning voor de montage van jouw nieuwe interieur. We kennen korte communicatielijnen, wat ervoor zorgt dat we met al onze expertise jou volledig kunnen ontzorgen. Van idee tot realisatie.

kop_realiseren

Onze productie blijft ambachtelijk handwerk, maar wél gerealiseerd met het gereedschap van nu. In onze moderne werkplaats wordt jouw idee werkelijkheid. Details worden tot op de millimeter nauwkeurig afgewerkt met een digitaal aangestuurde cnc-frees. Duurzaamheid staat centraal in de manier waarop wij werken. We ondernemen maatschappelijk verantwoord. Door het stoken van resthout verwarmen wij onze gehele productieruimte. Goed voor natuur en milieu. De plaatsing van jouw interieur volgt, door onze vakmensen.

kop_proosten

Het resultaat: Een exclusief Mint interieur, een interieur met karakter! Laten we proosten op een mooie samenwerking!

Klaar voor een goed gesprek?

klaar-voor-een-goed-gesprek

Vul onderstaand formulier in, dan bellen wij je voor een afspraak in onze inspiratiestudio!

Contact algemeen