Ga jij je droomwoning bouwen?

Schakel vroegtijdig een interieurontwerper in! We helpen jou je interieurdroom te realiseren met een persoonlijk plan.

Ga jij je droomwoning bouwen?

Schakel vroegtijdig een interieurontwerper in! We helpen jou je interieurdroom te realiseren met een persoonlijk plan.

Schakel vroegtijdig een interieurontwerper in! We helpen jou je interieurdroom te realiseren met een persoonlijk plan.

Gefeliciteerd! Het wordt vaak over het hoofd gezien in de beginfase van de bouw: het interieur. Laat ons je vertellen waarom het slim is vanaf het begin een interieurontwerper aan te laten haken bij het nadenken over jouw droomwoning. Nog vóór de eerste steen is gelegd dus!

Werk je al samen met een architect om jouw droomwoning te ontwerpen? Dan haken we als interieurbouwer ook graag aan!

ontwerpers
interieurontwerp3-2

Benut iedere vierkante meter!

De vierkante meters van je nieuw gekochte kavel wil je optimaal benutten. Zonde als er in de woning meters verloren gaan, toch? We gaan je helpen met slimme indelingen, looproutes en lijnenspel. We geven je tips om iedere hoek van je woning functioneel te maken, zonder concessies te doen aan stijl.

Natuurlijk is het mogelijk: een keuken tekenen in een ruimte die al vaststaat. Bij Mint is alles maatwerk, dus daar is wel een mouw aan te passen. Beter is het om zo min mogelijk beperkt te worden in ontwerpvrijheid. Voorbeeld: Een raamkozijn dat in lijn ligt met het ideale keukenontwerp zou fantastisch zijn. Door het raam een aantal centimeter te verplaatsen in de bouwtekening, komt de keuken dan beter tot zijn recht!

De hele woning afstemmen op de keuken is wat overdreven. Als dat kozijn van net symmetrisch in de gevel staat, begrijpen we natuurlijk ook dat verplaatsen geen optie is. Tenzij je het symmetrisch kan verplaatsen. ;-)

Interieur met karakter, van idee tot realisatie

Bij het interieurontwerp stopt het niet. Als interieurbouwer gaan we verder met het compleet inrichten van jouw woning. Van idee tot realisatie dus. Alles onder één dak: een efficiënt proces in een zorgeloos traject!

Vraag onze brochure aan!

Brochure aanvragen - Bouwlocatie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*