samen-interieurdromen-realiseren-diap

MET EEN PERSOONLIJKE AANPAK

mint-logo
wij-zijn

We zijn gevestigd in Raalte, diepgeworteld in Salland. Juist: Oost-Nederland. Dat brengt nuchterheid, duidelijkheid en een ons-kent-ons-mentaliteit met zich mee.

We geven interieurs karakter. En het mooie is: dit doen we van idee tot realisatie, met onze eigen ontwerpers en vakmannen. Maar we realiseren ook graag projecten die door architecten ontworpen zijn. En daar kom jij om de hoek kijken!

Met een eigen werkplaats en korte lijnen binnen ons team zorgen we ervoor dat de mooiste interieurs zo efficiënt mogelijk gemaakt worden. Zowel particulier als zakelijk. Met alle zorg en aandacht. Met oog voor detail en van mens tot mens.

maatwerkers
onze-missie

Onze opdrachtgevers zijn tijdens het gehele traject enthousiast en tevreden over ons. Klanten worden daardoor, naast onze eigen blije medewerkers, dé vertegenwoordigers van Mint Interieur.

VOORBEELDEN VAN GEREALISEERDE PARTICULIERE PROJECTEN

de-komende-jaren

Mint is een kwaliteitslabel waar mensen een fijn gevoel aan overhouden. De kwaliteit van ons product én de klantbeleving spelen hier een belangrijke rol in. We zullen steeds opzoek zijn naar nieuwe manieren om te verduurzamen.

Mint laat de Sallandse bescheidenheid achter zich, maar behoudt de nuchterheid. We laten met trots zien wat we doen, maar wel met de beide benen op de grond.

toekomst

Een duurzaam interieur? Maken we! Het interieur van jouw woning wordt toekomstbestendig met een Mint Interieur. We werken met kwaliteitsmaterialen zodat jouw interieur langer mee gaat. Afval voeren we gescheiden af. In onze werkplaats stoken we het resthout in onze verwarmingsinstallatie. Onze hele productieruimte wordt hierdoor verwarmd. We verbruiken geen gas en dat maakt dat we interieurs kunnen produceren met oog voor detail én de toekomst!

Maatwerker
meubelmaker-directeur

Michel in ‘t Veld nam in 2011 keukenbedrijf Reimert over. Daarvóór werkte hij zelf als meubelmaker, werkvoorbereider en vervolgens calculator bij een ander interieurbedrijf. Vanuit de houtkrullen is hij gegroeid tot waar hij nu staat: Directeur van Mint Interieur.

“Het mooie is dat ik zelf ervaring heb in alle lagen van mijn eigen bedrijf. Hierdoor kan ik goed een mening vormen over hoe dingen gaan. Ik wil hierin ondersteunend zijn aan mijn team. Ik ben trots op mijn mensen. De Mint maatwerkers die goed samenwerken, met als resultaat: hoogwaardige interieurs. Ik geloof erin dat wij dit ook voor jou kunnen realiseren. Mocht je geïnteresseerd zijn in een kennismaking met mij: mijn deur staat altijd open.”

Michel
dus-zullen-we

Of het nou gaat om een groot totaalinterieur of een interieur in een kleine ruimte met veel hoeken en schuine wanden: Wij worden er blij van. En de opdrachtgever straks ook!

Welke ideeën je ook hebt: daag ons uit om samen jouw ontwerp te realiseren! Neem contact op met Ronald van Breen door te bellen of een mailtje te sturen.

Maatwerker